8.7.2013

Tavoite, tahto ja itsekuri

Saavutin oman painotavoitteeni reilu vuosi sitten. Painoa pudotin karppaamalla ja lähinnä spinningissä ja lenkkeillen, ei siis puhettakaan salitreenis. Spinningtunteja saattoi viikkoon mahtua jopa 5-6! Yksipuolista eikö? Paino on siis siitä saakka pysynyt kutakuinkin +- kilo.



2013 vuoden alussa lupasin ettänvuoden loppuun mennessä olen unelmieni kunnossa. Tarkoittaen sitä, että kroppaa muokataan ja rasvaa aletaan polttaa pois. Maaliskuun korvilla tytöt kalorilaskuri.fi sivustolta pyysivät mua tiimiinsä ja päästiin Bodycampin lady power haasteeseen mukaan. Sieltä sitten tiimimme nappasi ekasta haasteesta palkinnon. 



Rakastuin salitreeniin toden teolla. Työssä jaksamiseni on noussut ja pääsen siellä purkamaan myös työpaineita. Salille on nykyään pakko päästä, muuten olen superkiukkuinen koko päivän. Ihan parasta nähdä positiiviset muutokset kropassa. Ne toimii loistavana motivaation lähteenä. Tuloksena 3kk salitreenillä ja paremmalla ruokavaliolla on noin kilo poltettua pläskiä ja tilalle tullut noin kilo lihasta, ihan niinkuin tavoitteeksi asetin. 




Voimaakin alkaa kertyä kivasti. Rautaa nousee ja vahvaksikin on kehuttu ;)  Treenipainoja on saanut tasaiseen tahtiin lisätä voimaliikkeissä. Mutta mitä seuraavaksi? Kroppa toimii loistavasti puhtaalla body-ruokavaliolla ja treenit kulkee. Vielä puuttuu se miksi? Varsinkin kun vielä ajoittain kärsin lihoamisen pelosta kun syön tarpeeksi. 


Noniin, alan treenaamaan 110% lasissa jotta pääsisin kisalavalle. Lajivalintaa en ole vielä tehnyt, joko bikini fitness tai body fitness. Voi nimittäin olla ettei minusta saa niin siroa että voisi bikinilavalle haaveilla.  Kisa aikakin on vielä auki, mutta ehkä sekin selviää sitten kun ensimmäinen tapaaminen Bodycampin pro teamin kanssa on. 
Tänä kesänä voin elämäni ekaa kertaa sanoa että olen kesäkunnossa. Laitoin tommosia hauskoja peiliposeja niin saa kattella millasessa kunnossa oon tällä hetkellä. Sikspäk ainakin on muotoutunut entisestään !

Ei kommentteja: