22.7.2013

Maanantai

Uusi viikko starttaa nukkumispäivälla yövuoron jälkeen. Aamu lähti käyntiin isolla pannullisella kahvia vaikka vähän epäilin et lähteekö ollenkaan.

Yövuorojen ja raskaan treenin soveltaminen yhteen ei aina ole helppoa. Yövuoro jonka pohjalla on jalkatreeni ja kyykkyenkka 100kg vie loputkin mehut ainakin tästä pimusta. Eipä se tosin noussu niin puhtalla tekniikalla ku oisin halunnut mut nykyään mennään alemmas ja alemmas. Mulle on tainnut jäädä mun spinningajoilta vähän kireyttä lonkkiin ja lonkankoukistajiin, niitä nyt on kovasti jumppailtu lähes joka ilta.

Tällä viikolla pitää tsempata taas ruokapuolen kanssa. Oon ollu viimepäivät ku pikkuinen syöttöporsas, kaikki mitä on käsiinsä saanut on myös navan viereen päätynyt. Nyt kovalla tsempillä pari päivää et on hyvä fiilis torstaina kun on BC pro teamin tapaaminen.

Tänään taas salille treenaamaan. Tänään saadaan J:n kanssa treeniseuraa mun pikkubroidista jolla on piiitkä salikokemus takana ja onhan se sen näköinenkin. En malta odottaa iltaa ja treenejä.

Ei kommentteja: