18.7.2013

Bodyruokako tylsää ja pahaa?

Treeniohjelman lisäksi saan Bodycampilta ruokavalion jossa on ohjeistettu että mitä saan syödä, kuinka paljon ja mihin aikaan. Tämä sopii minulle täydellisesti. Eipä tarvitse miettiä että mitä seuraavaksi söisi kun sen voi katsoa jääkaapin ovesta. Uusi päivitys ruokavalioon tulee noin 4viikon välein ja muutokset ovat melko pieniä mutta juuri sellaisia ettei edellisiin ehdi kyllästyä ennen uutta.  Aterioita on 5 joista kaksi on lämmintä ruokaa ja muut välipalamaisempia. Lisäksi ruokalistassa lukee mitä lisäravinteita otetaan mihinkin aikaan. Tällä hetkellä ohjelmassani on CLA + diet stack kapseleita jota en itse ole käyttänyt. Treenilaturi ja palautusjuoma onkin kovassa käytössä.


Aamupalaksi saa ihanaa kaurapuuroa hedelmillä ja raejuustolla tai maitorahkaa marjoilla tai hedelmillä ja pienellä määrällä mysliä, nams!



Jokaisella lämpimällä ruoalla syödään sekä hiilihydraatteja ja proteiineja, annoskoot ovat muhkeita eikä nälkä jää vaivaamaan. Ruokavalion monipuolisilla ohjella saa vaihtelua runsaasti, voi joko valita proteiinin lähteeksi kalaa, kanaa tai vähärasvaista lihaa ja yhdistää sitä hiilihydraatteihin kuten pastaan, riisiin, perunaan tai täysjyväleipään.


Välipalana voi syödä esimerkiksi maitorahkaa tai proteiinipuddingia. Myös heraproteiini ja hedelmä on hyvä välipala.

Iltapala voi olla joko munakas joka on tehty kokonaisesta munasta ja kolmesta valkuaisesta ja esim. pienestä määrästä kinkkua ja vähärasvaista juustoraastetta. Iltapala voi olla myös maitorahkaa marjoilla ja lisäksi otetaan pieni määrä Pellavansiemenöljyä joka sisältää hyviä omega-rasvahappoja. Iltapalalla syödään siis proteiinia ja rasvaa. Aiemmin olen postannutkin lettujen ohjeen, letut paistettu ihanassa kookosöljyssä.
Jääkaappimmä näyttää tällä hetkellä tuolta, rahkaa, raejuustoa ja lihaa löytyy ;)

Ei kommentteja: