7.4.2013

Team Kalorilaskurin ekat kimppatreenit... Vihdoinkin!!

Elikkäs tänään oli Team Kalorilaskurin ensimmäiset kimppatreenit Tampereen Wolf fitness clubilla. Kokoonnuttiin sinne kymmenen pimun voimin (+yksi miesvahvistus kameramiehen roolissa) Mä en ollut ikinä tavannut oikeassa elämässä näitä tyttöjä, olivat niin mahtavia tyyppjeä kaikki mitä ajattelinkin!!

Tässä tytöt kiltisti kuuntelee mitä personal trainerilla on kerrottavaa. Saatiin siis Bodycampilta yllättäen traineri sattumalta paikalle kun herrashenkilö tiedusteli et kuulutaanko johonkin tiimiin koska meillä on yhtenevät asusteet siis paidat. Paljon tuli neuvoja ja tekniikkavinkkejä!


Mulla oli vuorossa takajalat, eli pakaraa, takareittä ja pohkeet, lisäksi vatsoja lisäpainoilla. Sit ruvettiin hommiin...
Suorin jaloin maastaveto on kyllä mun yks lemppareista... tässä fotossa nyt ei oo tekniikka huipussaan sillä kuvaa varten piti himmailla

Sit vielä vähän mallia et mites ne askelkyykyt sitten..

Treenin jälkeen oli sitten aika  lähteä tyttöjen kanssa palauttavalle aterialle American dineriin... ei ehkä se fiksuin valinta ruokapaikaks mutta todettakoon jälkikäteen et oli kyllä hyvää mutta en vaihtais mun ruokavaliota takas entiseen, en edes päiväksi.

Oli kyllä niin huikea päivä, toivottavasti treffataan tyttöjen kanssa pian uudelleen < 3

Ei kommentteja: