1.8.2013

Alle kuukausi!

Jaa että mihin?  Siihen että lennetään J:n kanssa New Yorkiin! Se ei toki ole reissun ainoa paikka jossa vieraillaan vaan myös käydään St Louisissa, Chicagossa sekä vietetään aikaa ystäväpariskunnan luona Kansasissa.


Reissuvalmisteluja on tehty jo jonkin verran. Yleensä kuten nytkin jätän reissun suunnittelun muuten J:n kontolle. USA:n sisäiset reittilennot on sen verran hintavia että muutama siirtyminen tehdään perinteisemmin junalla.

Tottakai treenit jatkuu reissussa. New York menee ilman salitreeniä mutta muissa paikossa joissa yövymme on paremmat mahdollisuudet saleiluun. En halua menettää hetkeäkään NYC:n nähtävyyksiltä. Jännä nähdä onko myös kuntosalit jenkeissä jotenkin isompia tai hienompia kuin kotosuomessa.

Ennen kaikkea odotan reissulta myös hyvää ruokaa. Meinaan herkutella reissussa enemmän kuin normaalisti. En edes voi kuvitella että pysyisin tavoitteissani jos ajattelisin että lähden noudattamaan omaa ruokavaliota reissussa. Yritän pitää kohtuuden kaikessa, myös aterioiden koossa vaikka ollaankin maassa jossa kaikki on huimasti suurempaa. Odotan innolla että pääsen maistamaan noita light limuja joita siellä on tarjolla jos jonkinmoisen makuisena!


Lupaan että lisää reissufiilistelyä on tulossa!

Ei kommentteja: