27.6.2013

Try out!

Eilen BodyCamp järjesti Tampereen Nääshallilla TryOutit. Elikkäs, he pyysivät eri fitneksen lajeista kiinnostuneita naisia ja miehiä näytille ja arviointia varten. He valitsevat 5 miestä ja naista kisavalmennukseensa. Kisavalmennuksesta saa luonnollisesti alennusta jos tulee tryouttien puitteissa valituksi.



Noh, tapahtumaan oli ilmottautunut reilu 30 ihmistä mutta vain kymmenkunta saapui paikalle. Tuomaristossa oli niinkin suuri nimi kuin  Markku Metsälä, itse Guru!!

Omasta suorityksestani voin olla supertyytyväinen!!  Ensinnäkin, en  ole koskaan ikinä ollut tuomariston arvioitavana, saatikka ihan pelkät bikinit päällä. Onneks tiimin tytöt ja  J oli mun tukena. Muutama muu tiimin tyttö osallistui myöskin. Nyt vaan odotellaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, lupasivat tämän viikon kuluessa ilmoitella :)
Tampereen reissulta täydennetyt lisäravinteet ja siivottu kaappi, kyl nyt kelpaa!

2 kommenttia:

Sarika kirjoitti...

Hei, sattuisiko sinulla olemaan noissa try out kuvissa meitä kahta muuta samasta rivistä... Olisi kiva saada itselle muistoksi kuva eikä tullut silloin mieleen että siellä voi kuvata. Olisi kiva että tämä matka kisalavalle olisi itselle dokumentoituna alusta asti :) Toivottavasti sinutkin valittiin mukaan näistä try outeista.

Unknown kirjoitti...

Heippa! Mun kaveri joka tuli myöskin valituksi niin nappas noita kuvia, eiköhän se löydy jostain. Laita vaikka mailia ni laitan kuvia tulemaan :)