29.6.2013

Testissä Fast mansikka valkosuklaa pudding

Minä tunnetusti olen herkkusuu. Varsinkin makeat, karkkimaiset jutut on mun mielestä ykkösjuttuja :)
Nykyään kun noudatan suht tarkasti ruokavaliota maksimoidakseni salitreenin tulokset niin olen joutunut luopumaan lähes kaikista herkuistani: suklaasta, irtokarkeista, pullasta, leivoksista jne.
Mutta... Urheiluravintotuotteita valmistava Fast on tuonut tämän vuoden aikana markkinoille proteiini vanukasta. Makuja on pikkuhiljaa tullut lisää, on valkosuklaata, suklaata, toffeeta, minttusuklaata ja nyt kesän korvilla kaksi uutuusmakua mansikka-valkosuklaa ja mustikka-vanilja. Itse ostin torstaina testiin mansikka-valkosuklaata.

Pakko sanoa että Fastin puddingit ovat jo entuudestaan osanneet yllättää. Maut ovat suht luonnollisia ja runsaita. Eipä kyllä tälläkään kertaa tämä uutuusmaku jättänyt mua kylmäksi. Mansikkaversio maistui enemmän tai vähemmän mansikkapehmikseltä, namm!! Tunnetustihan pussin ohjeenmukainen hyytymisaika ei  riitä siihen  jos haluaa puddingiinsa samettisen koostumuksen jauheisen sijaan. Itse teen sen aina monta tuntia etukäteen jääkaappiin odottamaan.
Ulkonäkö ei ole kaikkein houkuttelevin. Jauhe itsessään on valkoista mutta siihen kun lisää sen 1,5-2dl maitoa niin väristä tulee hailun vaalean punertava. Suklaa on toki ruskeaa mutta toffee on vitivalkoista.
Pudding kokoelmani!

Pakko vielä hehkuttaa että suosittelen puddingia kaikille jotka syövät proteiinipainotteista ruokaa ja varsinkin niille hyvänä vaihtoehtona joille tuo perinteinen maitorahka ei jostain syystä ei maistu. Puddingia valmistaa Fastin tuotesarjan lisäksi myös Manninen. 

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hei,

Kiva kuulla, että myös tämä maku oli hyvää! Mistä ostit? Itseä myös houkuttais tää uus maku :-)

Unknown kirjoitti...

Ostin Tampereelta, oisko ollut body actionilta